Over ons

Ons ontstaan:

We zijn een groep samenwerkende dierenklinieken die na hun samenwerking als Sterkliniek verder zijn gegaan als onafhankelijke klinieken die de kwaliteit van zorg hoog in het vaandel hebben. Door samen te werken op gebied van nascholing, specialisatie en kennisoverdracht zijn we vooraanstaande dierenklinieken met veel aandacht voor de zorg van zieke maar ook van gezonde dieren.

 

Wie zijn wij

 Wij zijn een groep samenwerkende dierenartsen die als verbindende factor kwaliteit voorop hebben staan. Los van de ketens werken wij samen als eigenaren van onze eigen praktijken.

Natuurlijk hebben wij zaken als gezamenlijke inkoop als samenwerkingsverband geregeld, maar wij zijn geen gewone inkoopgroep. Iedere aangesloten kliniek moet voldoen aan kwaliteitseisen en wordt daarop door ons getoetst. Waarbij er ook een toetredingstraject geldt voor klinieken die zich bij ons aan willen sluiten.

Door samen te werken op gebied van nascholing, specialisatie en kennisoverdracht zijn we vooraanstaande dierenklinieken met veel aandacht voor de zorg van zieke maar ook van gezonde dieren, waarbij we onze eigen individualiteit echter niet uit het oog verliezen.

  Het bestuur van Best Care Dierenartsen bestaat uit:
  Voorzitter:             Michiel Albers – Dierenkliniek Alphen aan de Rijn
  Secretaris:             Patrick Jelsma – DGC  Boven Veluwe
  Penningmeester:  IJmert de Vries – DGC Zuid-Oost Drenthe

  Bestuurslid:           Rutger Reurings – Sterkliniek Dierenartsen Nijmegen